Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:
Title Image

Over ons

Waarom Nelly's

Nelly's is opgericht door een gedreven onderneemster met een passie voor lekker eten en gastvrijheid. Haar droom was om een gezellige plek te creëren waar mensen konden genieten van heerlijke, verse gerechten in een ontspannen sfeer.<br /> Door hard werk en toewijding heeft zij haar visie werkelijkheid gemaakt en is Nelly's uitgegroeid tot een populaire bestemming voor ontbijt, lunch en brunch. Het is een plek waar lekker eten, goede service en een warme sfeer samenkomen, en waar iedereen zich thuis voelt.

Bekijk zeker ons menu, een overvloed aan lekkers.

Hier of tot bij jou?

Bij Nelly’s begrijpen we dat het soms moeilijk kan zijn om tijdens drukke werkdagen een moment te vinden om te genieten van een uitgebreid ontbijt of lunch. Daarom bieden we onze klanten de mogelijkheid om hun bestelling te laten bezorgen op hun werkplek. We verzorgen leveringen aan bedrijven binnen de regio Oostende, zodat uw team kan genieten van ons heerlijke eten zonder het kantoor te hoeven verlaten.

Daarnaast kunt u bij Nelly’s ook terecht voor de catering van uw feestelijke evenementen. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, verjaardagsfeest of een andere bijzondere gelegenheid, wij nemen graag de zorg voor de catering uit handen. Ons ervaren team staat klaar om de perfecte selectie van heerlijke gerechten samen te stellen die voldoen aan uw smaak en die van uw gasten. We zorgen ervoor dat uw evenement onvergetelijk wordt en dat uw gasten kunnen genieten van de heerlijke smaken van Nelly’s.

Kortom, bij Nelly’s bieden we niet alleen heerlijke ontbijtjes en lunches, maar ook handige en smakelijke oplossingen voor uw zakelijke en feestelijke evenementen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Verloperiodes &

Openingstijden

maandag8:30 — 15:30
dinsdag8:30 — 15:30
woensdag8:30 — 15:30
donderdag8:30 — 15:30
vrijdag8:30 — 15:30
zaterdag8:30 — 15:30
zondagGesloten
1 MeiGesloten